jourTELEFON: 070-514 91 95

våra tjänster

DÄCKBYTE

Kom in till Däckcenter i Ulricehamn för ett snabbt och smidigt däckbyte.
Hos oss får du professionell hjälp att tryggt och säkert byta dina däck. Vi kontrollerar alltid mönsterdjup, lufttryck och ser till att bultarna blir rätt dragna. Kontakta oss för att få en tid.

DÄCKHOTELL

Bekvämt att bo på hotell? Det är det för dina däck också. Hos däckcenter lämnar du in dina däck direkt efter bytet, sedan tar vi hand om allt fram till nästa gång det är dags för däckbyte. Allt för att göra det så smidigt som möjligt för dig och för att öka livslängden på dina däck. I Däckcenters förvaringspaket ingår det alltid tvätt, skifte, statuskontroll och försäkring.

DÄCKMONTERING

Montering av däck görs på våra moderna maskiner för minsta slitage på däck och fälg. Vi monterar allt från smådäck till lastbilsdäck. När vi lägger om dina däck ser vi till att dina däck är välbalanserade för högsta komfort och säkerhet på vägen.

HJULBALANSERING

Balanserade däck gör din biltur till en behaglig upplevelse och minskar dessutom slitaget på bilen.

Obalanserade däck däremot skapar vibrationer i bilen och resulterar ofta i att däcken slits oregelbundet och att de behöver bytas i förtid samt att fordonets hjulupphängningsanordning slits i onödan. Det lönar sig helt enkelt att göra en hjulbalansering.

HJULINSTÄLLNING

En hjulinställning är en mycket exakt mätning och justering av hjulvinklarna på din bil och bidrar till minskat däckslitage och bränslekostnader. Däckcenter rekommenderar att en hjulinställning utförs

minst en gång om året eller efter 2000 mil. Med en hjulinställning hos Däckcenter kommer dina

däck att få en betydligt längre livslängd.

JOURUTRYCKNING

Att få hjälp direkt på plats kan

vara guld värt när skadan är framme. Vi på Däckcenter är utbildade i ”arbete på väg” och har lång erfarenhet och goda kunskaper inom detta. Vi kan erbjuda dig att komma ut och hjälpa dig på plats med vår specialutrustade bil.

DÄCK & FÄLGTVÄTT

Vi rengör effektivt dina däck och fälgar från smuts. Det är viktigt för däckens livslängd. Smutsen avlägsnas effektivt i vår däcktvätt.

TUNGA FORDON

Däckcenter i Ulricehamn erbjuder service och däck till lastbilar, åkerier och lantbruksmaskiner. Vi kan utföra regelbundna kontroller av fordonsparker enligt överenskommelse och vi erbjuder ett brett produktsortiment av däck.

MOTORCYKELDÄCK

Utrusta din motorcykel med rätt däck som ger rätt stöd. Däckcenter säljer endast däck av hög kvalitet för bästa tänkbara trafiksäkerhet. Vi på Däckcenter har lång erfarenhet av motorcykeldäck.

- Prata med oss så hjälper vi dig med rätt däck för dig och din hoj.

FÄLGRIKTNING

Kom in till oss på Däckcenter för att göra en fälgriktning. Vi använder oss utav en fälgriktningsmaskin där själva justeringen utförs.

DÄCKREPARATIONER

När skadan är framme är det ofta ett utmärkt alternativ att göra en däckreparation. Du gör både miljön och dig själv en tjänst genom att utöka användningen av dina däck så länge de är hela och säkra. Däckcenter reparerar dina däck så att du ska kunna köra din bil på ett säkert och ekonomiskt sätt. Efter en reparation hos oss är dina däck tåliga för både tryck, värme, hastighet och belastning, reparationen är åldersbeständig och håller under däckets hela livslängd.